Het doel: dat we uiteindelijk zoveel rendement halen dat we na ongeveer een ½-1 jaar ‘gratis ‘ kunnen beleggen.

YOUTUBE KANAAL SURGICALBRAINBOX

Ondanks dat de cryptomarkt nu snel een ‘volwassen’ markt aan het worden is, is het nog steeds een jonge markt met veel beweging (volatiliteit), waarbij veel winst , maar helaas ook veel verlies kan worden behaald.  

Wij volgen elke maand de top 200-600 van de cryptomarkt op coinmarketcap en kijken na 1 maand naar de  stijgers van meer dan 100 plaatsen en die voor ons te verkrijgen zijn( litebit/binance/kucoin/coinbase/metamask).

Dit proces herhalen we elke maand ! We houden de munten minimaal een half jaar in ons bezit. Dit betekend, dat er na een half jaar, hel veel verschillende muntjes in onze portefeuille zitten.

Na dit half jaar, kijken we terug naar de eerste aangeschafte muntjes. We gaan ervan uit dat die muntjes in zijn totaliteit tussen de 10 -en 50% in waarde zijn gestegen. We verkopen net zoveel muntjes, dat we in ieder geval onze inleg terug hebben.  Dit zullen de minst presterende muntjes zijn, zodat je alleen de echte toppers overhoud, waarmee je dan ‘gratis’ belegt. Hier kun je natuurlijk kiezen, je inleg volledig terug te nemen en dan ga je dus echt gratis verder. Of je herhaald deze procedure opnieuw met de volgende grootste stijgers van maand.  Wij kiezen voor deze laatste optie.

Wij zullen dus elke maand deze lijst publiceren en ook laten zien welke wij ( kunnen) aanschaffen. Na een ½ jaar , zullen wij publiceren welke wij gaan verkopen en aanhouden. Hiermee laten wij volledig transparant zien ,hoe wij onze portefeuille opbouwen en onderhouden.

Deze maandlijsten zullen we publiceren op onze website.

Met welk bedrag je ons wilt of kunt volgen is erg individueel. Zorg er in ieder geval voor dat als je besluit op deze manier te beleggen, dat je het geld ook heel makkelijk minimaal een half jaar kan missen.

Een rekenvoorbeeld, als je voor 10 euro per cryptomunt wilt beleggen, heb je per maand +/-100 euro nodig en voor een half jaar dus in totaal +/- 600 euro. 100 euro per cryptomunt in totaal 6000 euro enz.

Wij houden zelf extra geld achter de hand indien de markt ons noodzaakt, dit proces nog een aantal maanden vol te houden.  

Gezien de ervaring met afgelopen jaar, werkt dit systeem alleen in een bull markt ( waar de koersen omhoog gaan) en niet zoals afgelopen jaar in een bear markt ( waar koersen alleen maar naar beneden gaan ). 

Ondanks het zeer slechte rendement van het systeem afgelopen jaar, zijn er toch een aantal cryptomuntjes uit gekomen , die zijn blijven stijgen tegen de trendbeweging in.  Dit systeem is ook al eerder getest in de bull markt en dan levert het wel het gewenste resultaat op (winst) . Daarnaast is er nog een strengere selectie van de muntjes die we aanschaffen.

Wanneer de nieuwe bull markt zich aandient of al eventueel begonnen is, is nu nog niet te duidelijk . Het begint er wel op te lijken dat de bodem wel is bereikt. Dat is ook de reden dat wij doorgaan met dit systeem en elke maand de lijst op deze website zullen publiceren.

Naar de maandlijsten CRYPTO