Het doel: dat we uiteindelijk zoveel rendement halen dat we na ongeveer een ½-1 jaar ‘gratis ‘ kunnen beleggen.

Ondanks dat de cryptomarkt nu snel een ‘volwassen’ markt aan het worden is, is het nog steeds een jonge markt met veel beweging (volatiliteit), waarbij veel winst , maar helaas ook veel verlies kan worden behaald.  

Wij volgen elke maand de top 200-600 van de cryptomarkt op coinmarketcap en kijken na 1 maand naar de top 20 snelste stijgers van die  maand en schaffen de 10 hoogst genoteerden aan, die ook voor ons te verkrijgen zijn ( litebit/binance/kucoin/coinbase/metamask).

Dit proces herhalen we elke maand ! We houden de munten minimaal een half jaar in ons bezit. Dit betekend, dat er na een half jaar, maar liefst 60 verschillende muntjes in onze portefeuille zitten.

Na dit half jaar, kijken we terug naar de eerste 10 aangeschafte muntjes. We gaan ervan uit dat die 10 muntjes in zijn totaliteit tussen de 10 -en 50% in waarde zijn gestegen. We verkopen net zoveel muntjes, dat we in ieder geval onze inleg terug hebben.  Dit zullen de minst presterende muntjes zijn, zodat je alleen de echte toppers overhoud, waarmee je dan ‘gratis’ belegt. Hier kun je natuurlijk kiezen, je inleg volledig terug te nemen en dan ga je dus echt gratis verder. Of je herhaald deze procedure opnieuw met de volgende 10 snelste stijgers van maand.  Wij kiezen voor deze laatste optie.

Wij zullen dus elke maand deze lijst publiceren en ook laten zien welke wij ( kunnen) aanschaffen. Na een ½ jaar , zullen wij publiceren welke wij gaan verkopen en aanhouden. Hiermee laten wij volledig transparant zien ,hoe wij onze portefeuille opbouwen en onderhouden.

Deze maandlijsten zullen we publiceren op onze besloten pagina. Het wachtwoord voor deze pagina is 1 jaar geldig voor 60 euro en te verkrijgen via de webshop. Voor dit geld, krijg je vanaf 1 oktober 2021, 12* onze gepubliceerde lijst (de laatste dus 1 september 2022).

NB mocht je later instappen dan blijft de prijs 60 euro, maar krijg je steeds minder maanden toegang tot de lijst  !!!!

Met welk bedrag je ons wilt of kunt volgen is erg individueel. Zorg er in ieder geval voor dat als je besluit op deze manier te beleggen, dat je het geld ook heel makkelijk minimaal een half jaar kan missen.

Een rekenvoorbeeld, als je voor 10 euro per cryptomunt wilt beleggen, heb je per maand 100 euro nodig en voor een half jaar dus in totaal 600 euro. 100 euro per cryptomunt in totaal 6000 euro enz.

Wij houden zelf extra geld achter de hand indien de markt ons noodzaakt, dit proces nog een aantal maanden vol te houden.  

Ga naar CRYPTO om ons te volgen